Glam by MOOI

Glam by MOOI is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Ouderkerk aan de Amstel. De salon is prachtig gerenoveerd en met zorg en smaak ingericht om de klanten te ontvangen. Glam by MOOI is een all-in-one beauty concept en de naam zegt het al: ze maken mensen mooi.

Ze gaan voor beauty in de breedste zin van het woord. Van een nieuw kapsel tot verzorgde voeten. En van een professionele gezichtsbehandeling tot de perfecte make-up voor een feestelijke gelegenheid. Ze werken met de beste merken in een team van top collega’s. kapsters en nagelstylisten kunnen bij Mooi een stoel huren.
Bij Glam by MOOI kun je verder terecht voor bijvoorbeeld een manicure (o.a shellac) en pedicure behandeling, een knipbeurt, laseren, waxen, wimpers verlengen, schoonheidsbehandelingen, massages en veel meer.
Waar ze op dit moment het meest om bekend staan zijn de prachtige haarextensions en het feit dat ze heel goed zijn in het kleuren van alle soorten haar. Hun klanten komen echt overal vandaan van Amsterdam tot Korea, dus schroom niet om deze mooie salon ook eens te bezoeken. De koffie staat altijd klaar.

Makkelijk en ontspannen weer vol vertrouwen over uw uiterlijk, maar zonder de haast en stress van het inplannen in ons drukke leven. Glam By Mooi heeft een hecht team, dat gelooft dat de beleving net zo belangrijk is als het resultaat. Hopelijk zien we u snel en mogen we je tot in de puntjes verwennen…

Locatie

Dorpsstraat 40
1191 BK Ouderkerk aan de Amstel
Bekijk op GoogleMaps