Aytac 2

Sadettin Aytac is sinds 2019 eigenaar van de groente- en fruitwinkel aan de Dorpsstraat in Ouderkerk. Hij begon in 2010 in de groentewinkel van zijn broer (Aytac1) in Osdorp. Tussen 2016 en 2019 heeft hij gewerkt in de groentezaak van zijn oom in Bos & Lommer (Aytac3). Na 10 jaar bij anderen gewerkt te hebben vond Sadettin het tijd worden voor een eigen zaak (Aytac2). Binnenkort zal de naam Afra groente en fruit dan ook verdwijnen.

Hij wilde wel een uniek concept voor zijn zaak. Meer gericht op verse goede producten. Het assortiment wordt steeds gewijzigd en aangevuld, afhankelijk van de vraag van zijn klanten.

Per dag worden er ongeveer 30 tot 40 Turkse pizza’s besteld, dat zijn wel de hardlopers in de winkel. De dadelsalade is favoriet en is alleen bij Sadettin te verkrijgen. Ook de tomaten zijn een goedlopend product, veel verschillende soorten van uitstekende kwaliteit. En de dadels met chocolade zou iedereen in het dorp moeten proeven, om je vingers bij af te likken.

Sadettin wil doorgroeien en wil in de toekomst meer catering aan huis verzorgen met onder andere verse salades en natuurlijk de overheerlijke Turkse pizza’s.

Locatie

Dorpsstraat 13
1191 BH Ouderkerk aan de Amstel,
Bekijk op GoogleMaps

Contactgegevens

06 82712306