Boerderij Polderzicht

U bent van harte welkom op Boerderij Polderzicht van de Familie Korrel.

Dagelijks kunt u bij hen terecht voor streekproducten als (prijswinnende) Noord-Hollandse kaas, Boeren van Amstel melk, jam en eieren van onze eigen kippen.

In het sfeervolle Polderhuisje kunt u op woensdag en zondag genieten van een heerlijke cappuccino (van Boeren van Amstel melk) met appelgebak, huisgemaakte lunch of een gezellige borrel. Op de mooie dagen is het heerlijk toeven op het terras.

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de speeltuin met verschillende speeltoestellen, een trampoline en voetbalveld. Daarnaast zijn de stallen toegankelijk en hebben we veel skelters en trekkertjes. Er valt genoeg te beleven.

Bent u op zoek naar een activiteit?

Golf bij de Boer; met een houten club met klomp en een bal gaat u op pad in het weidse boerenland. Neem het op tegen uw collega’s, vrienden of familie en overwin de natuurlijke handicaps als sloten, pollen gras en koeienvlaaien.
Fietsverhuur; met onze huurfietsen kunt u de mooie omgeving van Amstelland verkennen. Geniet van polder De Ronde Hoep, de natuur en de gezellige dorpjes.
Rondleiding over de moderne melkveehouderij met melkcarrousel.
Het hele jaar door kunt u terecht voor een bedrijfsuitje, vergadering, familiedag, of het vieren van een feestje.