Wijngaard de Amsteltuin

Een bijzondere evenementenlocatie aan de rand van Amstelveen in het groene Amstelland. Hier vind je rust, ruimte en een ongedwongen sfeer. Of je nu komt voor een vergadering, feest, proeverij of dagbesteding, je voelt je snel thuis in de Amsteltuin.


Op 1 mei 2019 maakten Annelies Kruijthoff en Douwe Woudstra, de stap van kantoor naar wijngaard de Amsteltuin. Ze kozen voor de unieke combinatie van buiten werken, in direct contact met verschillende doelgroepen en met een relevante functie voor Amstelveen en omgeving. Dankzij het enthousiaste team van medewerkers en vrijwilligers, lukt het hen om te creëren wat we voor ogen hebben: een plek waar iedereen zich thuis voelt.
Elke bezoeker van de Amsteltuin kan rekenen op een gastvrij onthaal. Ze werken zoveel mogelijk met lokale producten en leveranciers uit de buurt. Voor alles geldt: ze doen het met aandacht, voor jouw plezier.

Het verhaal achter de wijngaard en de wijnen kennen? Ga dan op pad met wijnboer Douwe. Een rondleiding duurt ongeveer drie kwartier en kost € 12,50 per persoon inclusief twee proefglazen. Reserveren kan via reservering@amsteltuin.nl: vermeld s.v.p. met hoeveel personen u aan de rondleiding wilt deelnemen.