Anna Haen

Vita Nova is een monumentaal pand gelegen aan de Amstel met een wijds uitzicht over de Ronde Hoep Polder. In het achterste deel van de villa is een heerlijke lichte ruimte (100m2) met openslaande deuren naar de tuin en wordt gebruikt voor vergaderingen, workshops en yoga.
U kunt genieten van een vegetarische lunch die ter plekke wordt bereid met groenten en fruit uit eigen tuin of lokaal verbouwd, dit alles met een ayurvedische inslag. Tevens is het mogelijk een ayurvedisch consult, massage, yoga les of mindfulness training te boeken.

Bij de buitenlocatie met uitzicht over de Amstel in de tuin is er de gelegenheid om puur en lokaal te eten & drinken. Anna Haen werkt samen met boeren en leveranciers uit de buurt. Zij leveren loei-verse yoghurt, de romigste kazen, kakelverse eieren en smaakvolle seizoensgroenten en -fruit. Het kwaliteitsvlees komt van Lindenhoff en Slagerij de Wit. Leveranciers met een passie voor lekkere en duurzame ingrediënten. Benieuwd? Kom eens langs of neem een kijkje in onze streekwinkel.