Noord-Hollandpad etappe 14 ouderkerk-abcoude (21,4km)

Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad van Texel naar het Gooi en 284 km lang. In 16 etappes van 10 tot 25 km wandel je langs alles wat Nederland zo bijzonder maakt. Je komt langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Al wandelend over het Noord-Hollandpad beleef je Nederland in éen provincie. Het wordt wel het Pieterpad van Noord-Holland genoemd.

Het Noord-Hollandpad (nr. 14) is een wandelroute die loopt dwars door de ‘binnenlanden’ van Noord-Holland door boerenland, langs molens, slootjes, kanalen, bos en door karakteristieke dorpjes. Wandelen langs bollenvelden, door historische dorpen en droogmakerijen en genieten van de prachtige natuur.

De Botshol

Botshol is een prachtig natuurgebied tussen Abcoude en Vinkeveen met grote plassen, smalle slootjes, rietland en moerasbos.

Hotel Waverly House

Vergader- en trainingslocatie met overnachtingsmogelijkheid. Ligging in de Ronde Hoep, aan het riviertje de Waver, in de achtertuin van Amsterdam.