Aemestellehoeve, boerententencamping & terras

Nostalgisch kamperen zoals vroeger...

Op een prachtige locatie midden in de polder de Ronde Hoep, vlakbij Amsterdam ligt boerderij de Aemestellehoeve. Naast de boerderij, omringd door koeien, schapen en kleinvee is een camping opgezet.
Op de camping kun je genieten van het onbezorgde boerenleven op een schitterende locatie.
Luisterend naar weidevogels en breed uitzicht op de polder, terwijl de koeien voorbij lopen om gemolken te worden. Slapen in een tent op het boerenland, en ’s avonds marshmallows roosteren boven een kampvuur. Geniet van het rustgevende boerenleven met uitzicht op het polderlandschap en de Amstel. 

Er zijn 25 ruime plekken voor passerende kampeerders met eigen tent of caravan en nieuw sanitair. En voor de echte enthousiasteling zijn er maandplaatsen. Voor de gemakkelijk kampeerder die wat meer van luxe houdt zijn er ingerichte vintage tenten. 

Hou je van barbecueën? Dan vind je onze kamvuurpit helemaal geweldig! Niet alleen kun je ‘s avonds marshmallows roosteren, je kunt er ook een echte boeren BBQ houden!

Elke zaterdag kun je als bezoeker van de camping een uitgebreide rondleiding krijgen over het veehoudersbedrijf. Zo kun je met eigen ogen de stallen, melktanks en, natuurlijk, de koeien en andere boerderijdieren zien.

Bij evenementen en partijtjes wordt het terras geopend voor een verfrissend ijsje, drankje of een stuk zelfgemaakte boerenappeltaart. Daarnaast is er een klein assortiment van boerenlandproducten zoals eieren, kaas, melk, vlees en jam.

Naast zwemmen, wandelen en varen wordt er in het voorjaar een Poldersafari georganiseerd. In een boerenwagen ga je de velden op en vertelt een gids van de natuurvereniging alles over het gebied Amstelland.

Per 1 april is de nieuwe groepsruimte “Den Ouden Stal” beschikbaar om per dagdeel te huren! Met 25 zitplaatsen, 25 staanplaatsen en een relaxplek bij de nostalgische open haard heb je hier alle ruimte voor een vergadering, verjaardag, een workshop of dat teambuilding uitje dat al maanden gepland staat maar door gebrek aan ruimte steeds verzet moet worden. Zoals de naam al zegt is “Den Ouden Stal” een verbouwde groepsstal waar vroeger de koeien en kalfjes hebben gestaan. Na een grote verbouwing is deze ruimte nu voorzien van comfortabel meubilair en gezellige en nostalgische inrichting. Voor vergaderingen is het mogelijk om gebruik te maken van een beamer en wi-fi.

Voor vragen en beschikbaarheid neem contact op via telefoon of mail.

De boerencamping is geopend van april tot en met oktober