De Voetangel

Het pand ”De Voetangel” bestaat al sinds ca. 1626. Het deed eerst dienst als herberg. Door de eeuwen heen hebben diverse pachters het voortbestaan van ‘’De Voetangel’’ verzekerd. Het is vanaf het begin van de 20ste eeuw tot op heden dat de familie Leurs betrokken is bij het wel een wee van de ‘’de Voetangel’’. En inmiddels is de 4e generatie Leurs ingetreden; zoon Henk met zijn vriendin Sabine.


Restaurant de Voetangel, gelegen in het polderlandschap, met op de achtergrond de dynamiek van Amsterdam. Een prachtig contrast waarbij u heerlijk en ongedwongen kunt eten en drinken. Laat u verrassen door bijzondere wijnen, geniet van gerechten met ingrediënten uit de omgeving en beleef de warme sfeer van het restaurant in een prachtig Nederlands polderlandschap.
Neem een aperitief aan de bar, dineer in het restaurant met uitzicht op de keuken, geniet van een lunch in de brasserie, vier uw feest in de polderkamer of strijk met mooi weer neer op ons zonnige terras.

Ook met gezelschappen kunt u bij de Voetangel goed terecht. Tot 20 personen is het eventueel mogelijk à la carte te eten! Voor grotere groepen kan in overleg een (keuze)menu samengesteld worden uit de menukaart. Ook verzorgt de Voetangel feesten, recepties en borrels. Voor een zakelijk gezelschap of voor een privé gelegenheid, de Voetangel zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Zondag en maandag gesloten. reserveren is gewenst

Locatie

Ronde Hoep oost 3
1191 KA Ouderkerk aan de Amstel
Bekijk op GoogleMaps