Ron Gastrobar Indonesia

De Indonesische en Indische keuken op z’n best. Executive-Chef Agus Hermawan neemt je mee op reis naar Indonesië in deze Gastrobar op één van de mooiste plekjes van Ouderkerk aan de Amstel. Chef Agus Hermawan leerde koken van zijn moeder. Zijn liefde voor de Indonesische en Indische keuken spat van de gerechten af.  Ron Gastrobar Indonesia ademt het typisch Indonesische senang-gevoel.

Buiten de 2 verschillende rijsttafels zijn er ook veel à la carte gerechten; Udang laut peteh (langoustine met peteh bonen), de vegetarische Tahu Telor (tahoe, ei en pindasaus). Geniet van sensationele Indonesische streetfood bij je aperitief en laat je niet alleen verrassen door de smaken maar ook door de ambiance.

Iedereen voelt zich thuis in deze hartverwarmende huiskamer. Of je nu aanschuift in het gezellige restaurant of plaatsneemt op het prachtige grote terras aan de Amstel of  gaat zitten in de overdekte tuin achter het restaurant.  Klein en groot parkeerterrein op de Amstelslag. Daarnaast is er een mogelijkheid om met de boot aan te meren.

Bij Ron Gastrobar Indonesia is alle ruimte voor groepen en evenementen.