Pannenkoeken en poffertjessalon

Al acht seizoenen lang is het een vrolijke boel op 't Kampje. Op het gezellige dorpsplein van het pittoreske dorpje, Ouderkerk aan de Amstel, staat elk jaar van het voorjaar t/m oktober de nostalgische Poffertjessalon te schitteren. Van jong tot oud komt bijeen om te genieten op het zonnigste terras van Ouderkerk.
Met een menu variërend tussen de fruitige "poffertjes met aardbeien" tot aan de machtige "Reus van Ouderkerk" pannenkoek, staat er voor alle gasten wat passends op de kaart. De ambachtelijk gebakken pannenkoeken en poffertjes kunnen worden weggespoeld met goede wijnen, bieren, versgemalen koffie of een ruim aanbod van frisdranken.
Het is niets minder dan genieten bij de salon in Ouderkerk.

Wilt u nou meer van de prachtige omliggende omgeving zien? Dan kan dat ook via de Poffertjessalon. het restaurant is het startpunt van E-bike/chopper verhuur www.Amstelland.fun, die prachtige tours aanbiedt door de groene achtertuin van Amsterdam.

Pannenkoeken- en poffertjesrestaurant Amstelland is voor iedereen geopend van dinsdag tot zondag vanaf 10:30 tot 20:00, gelegen op de Korendragerstraat 4 in Ouderkerk aan de Amstel.

Locatie

Korendragerstraat 4
1191 JA Ouderkerk aan de Amstel
Bekijk op GoogleMaps