Loetje aan de Amstel

Bij de oprichting zo’n 40 jaar geleden, was het de bedoeling dat Café Loetje een succesvol biljartcafé zou worden. Toen maakte Ludwig 'Loetje' Klinkhamer een fortuinlijke fout door zijn ossenhaasbiefstuk op de kaart te zetten. Al snel zat de zaak vol met liefhebbers van de lekkerste biefstuk die zich afvroegen waarom dat biljart daar in de weg stond.

Om te zeggen dat tegenwoordig iedereen Loetje kent is overdreven, maar ze zijn aardig bezig! Met steeds meer gezellige restaurants met de lekkerste biefstuk, niet alleen in Amsterdam maar ook ver daarbuiten. Maar ook met (evenementen)zalen en faciliteiten voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig authentiek pand aan de mooie Amstelzijde in Amstelveen. Loetje heeft een divers menu, maar centraal staat natuurlijk de overheerlijke biefstuk met jus die ze precies naar wens bereiden.

Met een grote bar, een ruim restaurantgedeelte en een buitenterras langs de Amstel is bij Loetje zat keuze om een fijn plekje te vinden. Een perfecte plek om uitgebreid te dineren, lekker te lunchen of gezellig te borrelen.

Bij Loetje aan de Amstel kun je ook leuk aanmeren met een bootje.
Let wel: reserveren kan pas vanaf 6 personen. Ga je met minder man, bereid je dan wel voor op een biertje aan de bar.