Restaurant De Eeterij Dinner in Duivendrecht

Bent u op zoek naar een eetgelegenheid in de buurt van Amsterdam? Op een steenworp afstand vindt u Restaurant de Eeterij in Duivendrecht. Dit restaurant is erg centraal gelegen, vlakbij de Johan Cruijff Arena, de Ziggo-Dome en Afas Live. De ideale plek dus om een hapje te eten wanneer u naar een evenement in de buurt gaat.

In ons restaurant heerst altijd een gezellige en warme sfeer waar u zich snel op uw gemak zal voelen. Ons personeel doet er alles aan om u een fijne en gezellige avond te bezorgen. Daarnaast kunnen zij u van alles vertellen over onze gerechten en wijnen.

U kunt bij De Eeterij genieten van diverse, lekkere gerechten die met liefde zijn bereid. Daarnaast maken zij alleen gebruik van de meest verse en beste ingrediënten. En dat tegen een mooie prijs!

Heeft u iets te vieren en bent u daarom op zoek naar een fijne locatie in Duivendrecht? Ook dan kunt u bij de Eeterij terecht. Daarnaast bent u ook van harte welkom voor zakelijke lunches, diners, borrels of een bedrijfsfeest.

Openingstijden van di t/m zondag van 17:00-22:00. Maandag gesloten